19 pracownia gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55   WA 2Tż-2/2 prac.gastr.
CB 1Tż2-1/2 prac.gastr.
  AK 1Tż-1/2 prac.gastr.
2 8:00- 8:45 CB 2Tak-2/2 prac.us.gast
WA 2Tż-2/2 prac.gastr.
CB 1Tż2-1/2 prac.gastr.
WA 3TH org.pr.w_hot
AK 1Tż-1/2 prac.gastr.
3 8:55- 9:40 CB 2Tak-2/2 prac.us.gast
WA 2Tż-2/2 prac.gastr.
CB 1Tż2-1/2 prac.gastr.
WA 2Tż wyp.i.zas.bz
AK 1Tż-1/2 prac.gastr.
4 9:50-10:35 SR 4Tżt-2/2 j.angielski
WA 2Tż-2/2 prac.gastr.
CB 1Tż2-1/2 prac.gastr.
  AK 1Tż-1/2 prac.gastr.
5 10:50-11:35 AK 2Tak-2/2 tech.sp.potr
AK 1Tż tech.gast
AM 4Tha-2/2 r_biologia
WA 3Tż org.usług
AP 3Zsk-2/2 tech.gast
6 11:45-12:30 AK 2Tak-2/2 usł.gastr
AK 1Tż zaj.z-wych
WA 3Tż-2/2 prac.us.gast
AP 2Thf pod.przeds.
AP 3Zsk-2/2 tech.gast
7 12:40-13:25 AK 2Tak-2/2 usł.gastr
  WA 3Tż-2/2 prac.us.gast
AP 1TEH pod.przeds.
AP 3Zsk-2/2 tech.gast
8 13:30-14:15     WA 3Tż-2/2 prac.us.gast
AP 2Tż zas.żyw.cz
AP 3Zsk-2/2 tech.gast
9 14:20-15:05     WA 3Tż-2/2 prac.us.gast
AP 1Zkw-2/2 zas.żyw.cz
AP 3Zsk-2/2 tech.gast
Drukuj plan
wygenerowano 2016-04-08
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum